Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Σχόλιο στο βαρόμετρο της Ναυτεμπορικής

Αν προσέξετε στη σελίδα της Ναυτεμπορικής έχει μια πολύ ωραία εφαρμογούλα που απεικονίζει σε πραγματικό χρόνο τις ειδήσεις βάση αναγνωστών. Είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να βλέπεις ένα δείγμα του τί νοιάζει καθημερινά τους γύρω μας. Του παραγωγικούς γύρω ειδικά.

Πρώτο θέμα λοιπόν φιγουράρει η ανάλυση του χρέος των πιό ζημιογονων ΔΕΚΟ. Ναι δεν το ξέραμε. Και ποιός στελέχωσει τις ΔΕΚΟ τα τελευταία χρόνια? Και ποιός
ψήφισε αυτούς που στελέχωσαν τις ΔΕΚΟ? Εχμμ...
Δεύτερο θεματάκι είναι η σύλληψη των καταζητούμενων για την υπεξαίρεση στα ΕΛΤΑ Λάρισας. Το πακετάκι τους ήταν πάνω απο 1,3€ εκ και τους μαζέψανε στην Ουρουγουάη. Το τραγουδάκι του Σιδηρόπουλου 'και καλη τύχη μάγκες' που έπαιζε όταν μαζεύανε τα λεφτα μάλλον δεν τους εφερε τύχη. Τρίτο θεματάκι στο top 3 είναι 'Αποφασισμένοι δηλώνουν οι εστιάτορες να επαναφέρουν τα σταχτοδοχεία' Αύριο θα δηλώσουν αποφασισμένοι και όσοι πληρώνονται για να γράφουν πρόστιμα, να συνεχίσουν να γραφουν πρόστιμα. Ωραίο ε? Και συγνώμη δηλαδη (καπνιστής είμαι αλλα...) απο πότε βαφτίσαμε το φυσικό νταβατζιλίκι και το αφύσικο Δημοκρατία? Ναι καπνίζω, αλλα δεν γεννήθηκα με ένα τσιγάρο στο στόμα. Αν δεν μπορώ να πειθαρχήσω να μην καπνίζω εκεί που έχει και άλλο κόσμο να μην πηγαίνω καθόλου ή να πηγαίνω και να πειθαρχώ. Δηλαδη αν βρωμάς και ζέχνεις, πρίν βγείς έξω δεν πας να ξεβρωμιστείς λίγο? Η μήπως βγαίνεις όπως είσαι και όποιος φεύγει μακριά σου απο την έντονη οσμή πτώματος σε αποσύνθεση, είναι φασίστας γιατι δεν δέχεται το δικαωμα σου στη μπόχα? Ε...ας σοβαρευτούμε. 

Αυτό ήταν το top 3 και σε όποιον αρέσει. Αν δεν αρέσει, αύριο να διαβάσει άλλες ειδήσεις για να αλλάξει το top.

www.fast-messengers.gr www.shirtaki.com www.clear.com.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: